In de kijker

De Warmste Week: Schilderijen voor Hart & Huis

In het kader van de Warmste Week organiseren we een unieke verkoop van enkele kunstwerken van Liliane Put. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar het project ‘Hart en Huis’.

Je kan de werken bekijken en bestellen via de knop hieronder . 

Vanaf vrijdag 8 december tot en met vrijdag 15 december staan de werken tentoongesteld in de gangen van de hoofdzetel van de Wiekslag (Wetzerstraat 14/1 - Alken), zodat geïnteresseerden ze in het echt kunnen bekijken. Dit tijdens de kantooruren van 9u00 tot 16u30.

Wandel gerust binnen en neem een kijkje.

Een snoezelruimte voor Sprankel

Een snoezelruimte voor Sprankel. Dankzij de steun van Hart voor Limburg konden we in de kinderleefgroep Sprankel een snoezeluimte bouwen. Daar kan een kind zich even terug trekken om tot rust te komen als de drukte van het samen leven met 9 andere kinderen in dezelfde leefgroep even teveel wordt. Dank je wel, Hart voor Limburg !

Lees meer

Digitale hulpverlening in woord en beeld

Dankzij de steun van Cera konden we 4 tablets en tekensoftware aankopen om te gebruiken in gezinnen waar kinderen in onveiligheid leven. Met eenvoudige tekeningen wordt aan kinderen uitgelegd waarom er begeleiding is, wat de zorgen zijn en welke afspraken er gemaakt worden om het terug veilig te maken. Op hun beurt kunnen de kinderen zo ook duidelijk maken wat hen bezig houdt. En daarna kan het met 1 druk op de knop verspreid worden naar alle mensen die erbij betrokken zijn. Er wordt druk geoefend door de begeleiders om het heel binnenkort ook in de gezinnen te kunnen gebruiken. Dank je wel, Cera!

Lees meer

Kunstwerken

Lees meer