In de kijker

Congres Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet

Op 11 en 12 september is het weer zover! Dan organiseren we voor de 4de keer een congres over nieuwe autoriteit en geweldloos verzet.


Noteer de datum alvast in je agenda. Meer informatie over inhoud en inschrijvingen volgt later via diverse kanalen.

Digitale hulpverlening in woord en beeld

Dankzij de steun van Cera konden we 4 tablets en tekensoftware aankopen om te gebruiken in gezinnen waar kinderen in onveiligheid leven. Met eenvoudige tekeningen wordt aan kinderen uitgelegd waarom er begeleiding is, wat de zorgen zijn en welke afspraken er gemaakt worden om het terug veilig te maken. Op hun beurt kunnen de kinderen zo ook duidelijk maken wat hen bezig houdt. En daarna kan het met 1 druk op de knop verspreid worden naar alle mensen die erbij betrokken zijn. Er wordt druk geoefend door de begeleiders om het heel binnenkort ook in de gezinnen te kunnen gebruiken. Dank je wel, Cera!

Lees meer

De Brug en Bloesem verhuizen naar Rapertingen

Na maandenlang hard werken door onze technische dienst, was het eindelijk zover. Net voor Kerstmis verhuisden de medewerkers van de Brug en Bloesem met veel plezier naar onze nieuwe locatie in Rapertingen, waar ook de jongeren en medewerkers van Mundo eerder al hun intrek namen.

Lees meer