Ervaringsstage Spanje

Ace/  Shin       STAAT  VOOR   Animal Care Espana , Spaanse Honden In Nood , afgekort SHIN .

ACE/ SHIN  zet zich in tegen het mishandelen en doden van verwaarloosde- en zwerfhonden in Zuid- Spanje .

Protectora de Animales in Mijas Costa staat onder leiding van Fabienne Paques en Tom van den Broek .  Het is daar dat wij onze jongens een ervaringsstage willen aanbieden.

Wij willen vooral de jongens laten ervaren hoe ze het verschil kunnen maken voor een dier , een onschuldig wezen . Dit door actief te helpen en te zorgen voor de dieren.  Zo kunnen ze positieve ervaringen opdoen. Ze worden bewust van wat er deze dieren aangedaan wordt , en zo laten we hen nadenken hoe ze het later anders gaan doen als er gekozen wordt om een dier in huis te halen . Niets is zo mooi als de onvoorwaardelijke liefde van een hond , deze is altijd blij met wat aandacht . Deze honden hebben vaak een zeer triest verhaal, ze zijn zeer ernstig mishandelde en getraumatiseerde honden , puppy’s die in dozen of vuilcontainers zijn gevonden , overbodige , aangereden en afgedankte honden , jachthonden die aan een wisse dood wisten te ontsnappen, uitgeserveerde fokteefjes en achterblijvers van mensen die verhuizen en de hond achterlaten . Naast de honden die aan de poorten van de opvang worden aangeboden zijn er ook honden die ACE/ SHIN vrijkoopt uit de vele dodingstations ( perrera’s) in de regio Zuid Spanje .

Wij willen dit graag bij onze jongens onder grote aandacht brengen , we willen er graag een  ervaringsstage   van maken.

Dit zou een unieke ervaring samen zijn als begeleiders met de jongens als ook voor de jongens , dat ze van grote betekenis kunnen zijn,  en een wereld van verschil kunnen zijn   voor deze dieren . Eten geven , hokken poetsen , honden wandeling , knuffelen ,  borstelen ....  

 

Met dank aan onze partners die deze stage mogelijk maken!

 • Groep Delorge  Volkswagen
 • Café Bananja
 • zakenkantoor Johan Vanschoenwinkel 
 • en vele sympathisanten ...

Volg onze ervaringsstage in beeld

Omwille van privacy symboliseren wij onze jongeren door "Wieko", onze trouwe knuffel

Onze eerste werkdag in het asiel en een beeld van de  honden waarmee we werken.

 • Tijdens onze derde dag hebben we alle honden mogen uitlaten. De jongens hebben al hun liefde en knuffels uitgedeeld aan de honden, alsook de begeleiding.
 • In het asiel doen de honden de administratie.
 • Na onze werkdag zijn we samen naar het strand gegaan, zalig uitwaaien!
 • We kunnen foto’s blijven sturen, zo een avontuur!
 • Onze laatste werkdag in het asiel zit erop. Met pijn in het hart hebben we afscheid genomen van onze nieuwe vrienden. Voor een laatste keer hebben we al onze knuffels en liefde aan de honden gegeven.
 • Na een laatste werkdag hebben de jongens een uitstap naar Marbella verdiend. Hier maakte ze kennis met de high society... ze waren onder de indruk! Klaar om ons valiesje te pakken.
 • En om de reis helemaal af te sluiten, nog een lekkere paella eten. Samen genieten van deze Spaanse lekkernij